Mogelijkheden

De functie omschrijvingen op deze pagina, zijn een kleine greep van verschillende functies die te vervullen zijn in ons bedrijf, informeer via info@extraverdiensten.nl welke commerciële functies er nog meer zijn binnen ons bedrijf.

VERKOOPMEDEWERKER

Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van het product. Vaak ben je werkzaam op beurzen, winkels of evenementen. Je promoot de producten en bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen en weer opnieuw aankopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikwijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord.

 

Profiel verkoopmedewerker

 

-Je bent representatief

-Je bent klant- en servicegericht

-Je bent zelfstandig

-Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, --zowel schriftelijk als modeling

-Je bent enthousiast en gemotiveerd

-Je hebt een commerciële instelling

VERTEGENWOORDIGER

Lijkt het jou wat om een bedrijf op de meest gunstige manier te vertegenwoordigen? Dan is het werk als vertegenwoordiger wat voor jou! Als vertegenwoordiger ben jij het gezicht van het betreffende bedrijf.

De vertegenwoordiger bezoekt de klanten, geeft ze juiste adviezen en zorgt ervoor dat deze klanten de producten afnemen.

Dit doen ze door de producten te promoten.

Een vertegenwoordiger werkt vanuit een sales oogpunt en aan de hand van behaalde targets.

 

Profiel vertegenwoordiger

 

-Je bent ondernemend

-Je bent enthousiast, gemotiveerd en overtuigend

-Je houdt van onderhandelen

-Je bent klantgericht

-Je bent resultaatgericht

-Je bent zelfstandig

-Je hebt een commerciële instelling

COMMERCIEEL MANAGER

Doel van de functie manager:

Behalen van afdelingsspecifieke doelstellingen door het aansturen van personeel, plannen en evalueren van afdelingsactiviteiten. Verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling en groei van personeelsleden. Daarnaast eindverantwoordelijk voor de eindtargets (omzettargets) van de betreffende afdeling.

 

Taken van een manager

 

Managen van verwachtingen en resultaten

Behalen van teamresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de teamleden zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures.

Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team.

 

De kwaliteit van de dienstverlening behouden door het afdwingen van service standaarden, analyseren en oplossen van klantenserviceproblemen, identificeren van trends en het aanbevelen van systeemverbeteringen.

 

Voeren van ontwikkelgesprekken met teamleden.

 

Afhankelijk van de organisatie kan een manager betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

 

Vaardigheden van een manager:

 

-Prestatiemanagement

-Projectmanagement

-Coaching

-Begeleiding

-Kwaliteitsmanagement

-Resultaat gedreven

-Budgets ontwikkelen

-Teamwork bevorderen

-Stressbestendig

-Feedback geven

-Leiding geven

ZZP'ERs MET COMMERCIËLE INTERESSE

Bent u een ZZP'er of voormalig eigenaar van een bedrijf, zijn we graag op zoek naar u! In deze, voor veel bedrijven, moeilijke tijd, maken wij een enorme groei door.

Mensen die het ondernemen in het bloed hebben, hoeven wij niet veel meer te leren, alleen richting geven.

Stuur een bericht naar : info@extraverdiensten.nl en meld dat u ondernemer bent.